Наша участь у 7-й міжнародній виставці “Смак-2003”

У Дніпропетровську з 21 по 24 жовтня у приміщенні Палацу Спорту “Метеор” проводилася щорічна Міжнародна виставка “Смак-2003”.

У цій виставці наша компанія брала участь.

“Смак” – один із найпопулярніших проектів Бізнес-центру “Комінфо”. Сьомий рік поспіль виставка збирає стабільний та представницький склад експонентів. “Смак-2003” – це понад 100 учасників (у тому числі – понад 40 дніпропетровських підприємств, продукція яких має великий попит у населення), понад 50 торгових марок, понад 2500 кв.м. виставкової площі.

Виробництво продуктів харчування насправді є одним із пріоритетних напрямків Всеукраїнської акції щодо підтримки вітчизняного виробника “Купуємо українські товари – зміцнюємо державу”. Доказом цього є традиційна участь Дніпропетровської облдержадміністрації в організації виставки “Смак”, а також інтерес, виявлений до проекту з боку Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва.

У більшості випадків українського споживача вже не треба переконувати, що “наші” продукти кращі за “не наші”, і купує споживач їх не на “користь державі”, а тому, що якість – перевірено та доведено, сервіс та якість упаковки наблизилися до світових стандартів . Відбувається це завдяки обліку потреб, які з’ясовуються у діалозі виробника та споживача. Задля успішності цього діалогу проводяться подібні заходи. Організатори виставки задоволені внеском, який “СМАК” вносить у процес діалогу виробника та споживача, та раді продовжувати проект, що підвищує рівень споживчої довіри до національного виробника.

Основні напрямки експозицій виставки “Смак-2003”:
продукти харчування, алкогольні, слабоалкогольні та безалкогольні напої, хлібопекарська промисловість, торгове, холодильне та пакувальне обладнання, техніка для сільського господарства, технології харчової промисловості, компактні виробничі лінії, обладнання для кафе, барів та ресторанів, організація фірмової торгівлі тощо.